Soluții de automatizare

Iluminat

Sistemele de iluminat inteligent eficientizează consumul de energie electrică și prelungesc durata de funcționare a surselor luminoase. Un astfel de sistem poate oferi un plus de calitate vieții și poate crește valoarea unui imobil.

Umbrire

O clădire inteligentă oferă posibilitatea controlului sistemelor de umbrire: jaluzele, perdele, rulouri, etc. pentru a ajuta la crearea atmosferei dorite, dar și pentru a reduce costurile cu sistemele de climatizare.

Audio-Video

Sistemele de sonorizare care oferă un sunet clar şi o acoperire optimă sunt soluţii cablate, ce trebuie instalate de specialişti în domeniul audio-video.

Climatizare

Prin intermediul unui termostat inteligent se poate optimiza consumul de energie din interiorul unei camere, astfel încât funcționarea echipamentului de încălzire să fie optimă și să se realizeze economii la consumul de energie.

Securitate

Supravegherea video în contextul unei clădiri inteligente deservește nevoia de siguranță și securitate a perimetrului dar are și un aspect practic pentru beneficiarii clădirii monitorizate.

Remote control

Clădirea inteligentă prezintă numeroase avantaje, dar unul dintre cele mai importante este faptul că poți avea control la distanță de oriunde, prin intermediul Internetului, de pe smartphone sau tabletă.