Sonorizare pentru piscină.

Dacă în trecut proprietarii de case erau interesaţi doar de sistemele de sonorizare din interiorul locuinţei, în ultima perioadă se observă o preocupare crescută pentru soluţiile de sonorizare de exterior. Cei care au piscină îşi doresc un sistem de boxe care să le permită să organizeze petreceri în aer liber sau pur şi simplu să se relaxeze pe şezlong după o zi obositoare la birou.

Sistemele de sonorizare pentru piscină care oferă un sunet clar şi o acoperire optimă sunt soluţii cablate, ce trebuie instalate de specialişti în domeniul audio-video. Aceştia ştiu să aleagă echipamentele potrivite şi cea mai bună configuraţie pentru a crea atmosfera dorită de beneficiar. Nu este suficient să se folosească boxe performante. Foarte importantă este şi amplasarea acestora. Specialiştii ştiu să poziţioneze echipamentele şi să profite de elementele din jur pentru a oferi proprietarilor o experienţă audio calitativă.

Sonorizarea pentru piscină poate fi integrată în sistemul de automatizare al locuinţei, iar clientul poate să controleze totul de la un touch panel mobil din grădină sau de pe propriul smartphone.

Soluţiile de sonorizare pentru piscină cuprind boxe şi subwoofer-e, ce pot fi montate la suprafaţa solului sau sub pământ, special proiectate pentru a putea fi utilizate în aer liber. Acestea trebuie să fie rezistente la apă şi la intemperii, să fie durabile, să redea un sunet limpede şi puternic şi nu în ultimul rând să se integreze în peisaj.

Deoarece atât arhitecţii, designerii cât şi proprietarii sunt preocupaţi de estetica spaţiului din jurul locuinţei, tot mai mulţi producători de sisteme de sonorizare pentru exterior realizează boxe discrete care să se integreze în orice peisaj. Se folosesc forme, culori şi texturi care imită elementele din natură. Foarte populare sunt boxele ce arată ca nişte pietre ce se potrivesc perfect în exterior, printre plante.

Descarcă GRATUIT eBook-ul  
Casa Viitorului - Smart Home